fbpx

Mere iværksætteri

Guldborgsund har brug for flere iværksættere, der starter og udvikler nye virksomheder og får dem til at vokse

Del dette indlæg

En af mine mærkesager at iværksætteri
Jeg har selv startet firma Medieguru og har fået kyndig hjælp og vejledning fra Business Lolland-Falster, hvor jeg også har haft kontor i deres lokaler mod Slotsbryggen – Det kan klart anbefales!

Virksomheder skaber vækst og arbejdspladser – så derfor mere af det.

Vi skal starte med at styrke børns og unges viden om, motivation for og interesse i iværksætteri og innovation, så de udvikler et entreprenant mindset.

Dertil skal det være nemt at starte op. Man skal ikke bruge for meget tid på de tunge ting, for så drukner drømmen i jura, administration, Skat, Moms, indberetninger, …, hvor man kunne bruge tiden på at udvikle virksomheden.

Guldborgsund skal være nordens Silicon Valley og Nykøbing skal være Danmarks iværksætterby nr. 1.

Der skal også være lettere adgang til kapital. Bare en ting som at få en firmakonto kan være vanskeligt, da de fleste banker tager store gebyrer, for netop at undgå at beskæftige sig med startups.

Startupmiljø med kontorlokaler, hvor man sparre på tværs. Workshops med talenter. Tomme butikslokaler til startup virksomheder, så det skaber liv i gågaden. Startup Space med 3D printere, plottere, folieskæring og andre maskiner så man lettere kan lave prototyper. Lager, pakke og distribution til nye e-handels virksomheder.

Styrke det private og offentlige samarbejde ved at udbyde offentlige udbud til iværksættere. Nye innovative løsninger kommer ofte fra iværksætterne.

Hvis vi gør det attraktiv at blive i Guldborgsund, så bliver økonomien også og kan vækste her. Så bliver det også interessant at flytte hertil, eller hjem igen.

Alle indlæg er udtryk for mine egne holdninger

Find ud af mere

Behold store bededag

Den nye SVM-regering vil afskaffe en helligdag for at finansiere øgede udgifter til Forsvaret, og det bliver efter alt at dømme store bededag.

Læs mere »

Mere overvågning = mere sikkerhed?

Privatlivsbeskyttelsen er en grundsten i demokratiet, og den skal vi som samfund værne om. Overvågningssamfundet er en realitet, og det bliver kun værre herfra – de seneste år har budt på en kraftig stigning i tiltag, der skal øge statens mulighed for at kontrollere sine borgeres adfærd.

Læs mere »